AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba kapısı görmek

Kahve falında araba kapısı görmek

Kahve falında araba kapısı görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sorunlarının biteceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına inanılır.

Kahve falında araba kapısı gördüyseniz:

  • Eğilimlerinize dikkat edin.

Kahve falında araba kapısı kilitlemek kazancın her daim artacağına, çok pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında araba kapısını açmak eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, iş hayatında zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında kapısı açık araba görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında kapısız arabaya binmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapısız araba görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kapının önünde araba görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza alamet etmektedir.

Kahve falında araba kapısı görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba kapısı açmak sevilen ve sayılan biri olunacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir