AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünü kazmak

Kahve falında kapının önünü kazmak

Kahve falında kapının önünü kazmak kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kapının önünü kazmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişelere veya bakış açısına sahip kişilerle yapacağınız iş birlikleri hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Kahve falında kapının önünü kazmak sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin önünü kazmak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapının önünde toprak görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kapının önüne sıçmak başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının önünde eşya görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına delalet eder.

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak müjdeli bir haber alacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde durmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kapı önünde ayakkabı görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir