AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünde toprak görmek

Kahve falında kapının önünde toprak görmek

Kahve falında kapının önünde toprak görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde toprak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissedecekseniz bir tatile çıkmaktan daha güzel bir şey olmayabilir.

Kahve falında kapı önünde toprak görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kapının önünde toprak görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında evin önünde toprak görmek düşmanlarını kaybetmeye, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kapısının önünü yıkamak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı önünde uyumak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Kahve falında kapı önünde namaz kılmak eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında kapının önünü kalabalık görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir