AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önünde ayakkabı görmek

Kahve falında kapı önünde ayakkabı görmek

Kahve falında kapı önünde ayakkabı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, sağlığın da bozulacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı önünde ayakkabı gördüyseniz:

  • Uzun süredir planladığınız bir şeyi yapabilir ya da elde edebilirsiniz.

Kahve falında kapının önünde bir sürü ayakkabı görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına yorulur.

Kahve falında kapının önünde siyah ayakkabı görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Kahve falında kapının önüne ayakkabı koymak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yeni bir hayat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde ayakkabılar görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının önünde birçok ayakkabı görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde çok ayakkabı görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir