AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünde eşya görmek

Kahve falında kapının önünde eşya görmek

Kahve falında kapının önünde eşya görmek zarar edeceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında kapının önünde eşya gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Kahve falında kapının önünde eşya görmek kötü düşmana, gerekirse özür dileneceğine işaret eder.

Kahve falında kapı önünde eşya görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kapının önünde araba görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının önünde siyah ayakkabı görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında kapının önünde toprak görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, güvensizlik duymaya işarettir.

Kahve falında kapı önünü silmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önünü kazmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kendisini keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında kapı önünde yatmak duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir