AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünü kazmak

Kahve falında evin önünü kazmak

Kahve falında evin önünü kazmak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin önünü kazmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda evinizi, yerleşimle ilgili konuları ya da ailenizi ilgilendiren başlıklarda problemler yaşanabilir.

Kahve falında evin önünü kazmak kalbini tekrar hayata açacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına delalettir.

Kahve falında kapının önünü kazmak çekemeyenlerin de çoğalacağına, insanları kandıracağına inanılır.

Kahve falında evin bahçesini kazmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında evini kazmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına alamet eder.

Kahve falında evin içine mezar kazmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde mezar kazmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde toprak kazmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir