AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önünü temizlemek

Kahve falında kapı önünü temizlemek

Kahve falında kapı önünü temizlemek aileyle iş yapmayacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, neşesini kaybedeceğine, işlerin rast gideceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, iyilik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı önünü temizlemek gördüyseniz:

  • Maddi veya aileyle ilgili konuları kendi yararınıza çevirmenin yollarını bulmalısınız.

Kahve falında kapı önünü temizlemek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önü temizlemek sağlığın bozulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önünü temizlemek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, ruhsal korkularından da arınacağına alamet eder.

Kahve falında cami önü temizlemek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evin önünü temizlemek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, kimseye minnet etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında evinin önünü temizlemek işi ile gündeme geleceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında kapının önünde düğün görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında kapının önünde su görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir