AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünü temizlemek

Kahve falında kapının önünü temizlemek

Kahve falında kapının önünü temizlemek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hasret giderileceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önünü temizlemek gördüyseniz:

  • Geçmişten tanıdığınız kişilerle ilgili konulara takılıp kalmanın bir yararı olmayabilir.

Kahve falında kapı önü temizlemek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının önünü temizlemek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine inanılır.

Kahve falında kapı önünü temizlemek variyetinin her geçen gün artacağına, hastalıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında cami önü temizlemek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, bir uzmana başvurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin önünü temizlemek maddi ve manevi zarara uğranacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin önünü temizlemek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe işaret etmektedir.

Kahve falında kapının önünde çiçek görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine alamet eder.

Kahve falında kapının önüne su dökmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir