AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünde yatmak

Kahve falında kapının önünde yatmak

Kahve falında kapının önünde yatmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet eder.

Kahve falında kapının önünde yatmak gördüyseniz:

  • Dahi tarafınızı kullanmanız durumunda istediğinizi alabilirsiniz.

Kahve falında kapı önünde yatmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kapının önünde yatmak falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin önünde yatmak güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı önü temizlemek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde çöp görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında kapının önünde çok ayakkabı görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde düğün görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı önünü yıkamak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir