AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önünde toprak görmek

Kahve falında kapı önünde toprak görmek

Kahve falında kapı önünde toprak görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, düşmanlarını alt edeceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı önünde toprak gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Kahve falında kapının önünde toprak görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, sadece kendisini düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı önünde toprak görmek çok üst mevkilere geleceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde toprak görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kapının önüne sıçmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kapının önüne ayakkabı koymak işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına delalet eder.

Kahve falında kapı önünde uyumak eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kapı önünde oturmak zor günler geçireceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kapı önünde bebek görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir