AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önünde kedi görmek

Kahve falında kapı önünde kedi görmek

Kahve falında kapı önünde kedi görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına işaret eder.

Kahve falında kapı önünde kedi gördüyseniz:

  • Verilecek sözler faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kapının önünde kedi görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında kapı önünde kedi görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapının önünde terlik görmek moral bozukluğu yaşanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kapının önünde birini görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı önünde yatmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapının önünü kalabalık görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının önünde araba görmek işlerinden belirsizlik olacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının önünde namaz kılmak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir