AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünde kar görmek

Kahve falında kapının önünde kar görmek

Kahve falında kapının önünde kar görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapının önünde kar gördüyseniz:

  • Farklı sözlerin, anlaşmaların ya da fırsatların altından kalkabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında kapının önünde kar görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde kar görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin önünde kar görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı önünü yıkamak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında kapının önünde düğün görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı önüne sıçmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde çok ayakkabı görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kapının önünü süpürmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir