AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önünde bebek görmek

Kahve falında kapı önünde bebek görmek

Kahve falında kapı önünde bebek görmek yükünün azalacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, hem itibar edineceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kapı önünde bebek gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kapı önünde bebek görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, kazancının helal para olacağına yorulur.

Kahve falında kapının önünde bebek görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı önünde ayakkabı görmek işlerin rayından çıkacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önünü temizlemek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kapının önünde eşya görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına işarettir.

Kahve falında kapı önünde namaz kılmak üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının önünde su görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapısının önünü yıkamak sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir