AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önü görmek

Kahve falında kapı önü görmek

Kahve falında kapı önü görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, rahatın kaçacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, asla yüksünmeyeceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kapı önü gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaksınız.

Kahve falında kapı önüne tuvaletini yapmak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapının önünde durmak güleceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önüne pislemek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının önünü kalabalık görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında hortumla kapının önünü yıkamak patron koltuğunda oturacağına, müşterilerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kapı önünde banyo yapmak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kapının önünü sulamak geçiminin yerinde olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir