AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolların olmadığını görmek

Kahve falında kolların olmadığını görmek

Kahve falında kolların olmadığını görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, büyük paralara sahip olacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolların olmadığını gördüyseniz:

  • Duyarlılığınız oldukça güçlü olacak.

Kahve falında kolun olmadığını görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalet eder.

Kahve falında kolları olmadığını görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ kolunun olmadığını görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir kolunun olmadığını görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kolunun olmadığını görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolların olmadığını görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kolunun olmadığını görmek rahat bir hayata sahip olacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kollarının olmadığını görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir