AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin olmadığını görmek

Kahve falında gözlerinin olmadığını görmek

Kahve falında gözlerinin olmadığını görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, yaşama hevesinden olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin olmadığını gördüyseniz:

  • Keyifli veya romantik aktivitelere zaman ayırmak istiyorsunuz.

Kahve falında bir gözünün olmadığını görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında gözünün olmadığını görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına inanılır.

Kahve falında göz bebeğinin olmadığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında gözlerinin olmadığını görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine rivayet eder.

Kahve falında tek gözünün olmadığını görmek düşmanından kurtulmaya, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına delalettir.

Kahve falında sünnet olmadığını görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağının olmadığını görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünün olmadığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir