AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş altında kalmak

Kahve falında güneş altında kalmak

Kahve falında güneş altında kalmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, zor zamanlar yaşanacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında güneş altında kalmak gördüyseniz:

  • İnsanlar olayların etrafında dolaşmak, her suçu size yüklemek veya konuların aslen sizi ilgilendirdiğini belirtmek konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında güneş altında kalmak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında güneşte kalmak işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında güneş altında oturmak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında güneşin altında oturmak herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında depremde enkaz altında kalmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın altında kalmak rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında her yerin sular altında kaldığını görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın miras kaldığını görmek tövbe etmeye, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir