AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıda kalmak

Kahve falında kapıda kalmak

Kahve falında kapıda kalmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kapıda kalmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konulardaki anlaşmalara, verilen sözlere ya da maddi konulara bakışı farklı olabilir.

Kahve falında kapı dışında kalmak eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında kapının dışında kalmak çok kötü günler geçirileceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının altında kalmak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıda kalmak huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deprem altında kaldığını görmek vefalı bir insan olacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak işlerinin kapanacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda nefessiz kalmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavga arasında kalmak kısmetinin hep açık olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir