AnaSayfa / Genel / Kahve falında göç altında kalmak

Kahve falında göç altında kalmak

Kahve falında göç altında kalmak verilen  sözlerin tutulacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, kadim dostlar edineceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göç altında kalmak gördüyseniz:

  • Verilecek sözler faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında göcük altında kalmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına delalettir.

Kahve falında göç altında kalmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında göç hazırlamak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında göç eden kuşlar görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine delalet eder.

Kahve falında göç eden kuşları görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına delalettir.

Kahve falında göcük ev görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında göcük görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalettir.

Kahve falında başka bir şehre göç etmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir