AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık kapıdan içeri girmek

Kahve falında açık kapıdan içeri girmek

Kahve falında açık kapıdan içeri girmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık kapıdan içeri girmek gördüyseniz:

  • Bir dostunuz canınızı sıkabilir.

Kahve falında açık kapıdan içeri girmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, sorunlar altında ezileceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı açıp içeri girmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işaret eder.

Kahve falında demir kapıdan içeri girmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir kapıdan içeri girmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı açıp içeri girmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında bir kapıdan içeri girmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına işarettir.

Kahve falında camdan içeriye girmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında camiden içeri girmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir