AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışık saçmak

Kahve falında ışık saçmak

Kahve falında ışık saçmak hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ışık saçmak gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında ışık saçmak işlerin hafifleyeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında bozuk para saçmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işaret eder.

Kahve falında paraları saçmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işarettir.

Kahve falında para saçmak bir sebeple çok zorlanacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday saçmak malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un saçmak çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kağıt para saçmak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su saçmak aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir