AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıklı dükkan görmek

Kahve falında ışıklı dükkan görmek

Kahve falında ışıklı dükkan görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, makbul olmayan işler yapacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına inanılır.

Kahve falında ışıklı dükkan gördüyseniz:

  • Bazı olay veya düzenlemelerin asla değişmeyeceğini veya bazı şeyleri bir araya gelemeyeceğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında ışıklı dükkan görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ışıkları açmak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında havada ışıklar görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret eder.

Kahve falında ışığa yükselmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında mum ışığı görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine işarettir.

Kahve falında spot ışığı görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı ışık görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuvvetli ışık görmek ileri gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir