AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıda ışık görmek

Kahve falında kapıda ışık görmek

Kahve falında kapıda ışık görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında kapıda ışık gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz.

Kahve falında kapıda ışık görmek aile hayatlarını bozulacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ışıklı kapı görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ışıklı kapı görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında kapıdan ışık görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında nurlu ışık görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor ışık görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı ışıkta durmak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz bir ışık görmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir