AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ışıklı kapı görmek

Kahve falında beyaz ışıklı kapı görmek

Kahve falında beyaz ışıklı kapı görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ışıklı kapı gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar almaya hazır olmalısınız.

Kahve falında beyaz ışıklı kapı görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıdan ışık görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ışıklı kapı görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında kapıda ışık görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak beyaz ışık görmek çalıştığı yerde amir olacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük beyaz ışık görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ışık görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz parlak ışık görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir