AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşa sıkıca sarılmak

Kahve falında arkadaşa sıkıca sarılmak

Kahve falında arkadaşa sıkıca sarılmak varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, geçecek güzel bir ömre delalettir.

Kahve falında arkadaşa sıkıca sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelerinize katkısı olabilecek kişilerle iş birlikleri içerisine girebilir ya da ilişkiler kurabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşa sıkıca sarılmak onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına inanılır.

Kahve falında birine sıkı sıkı sarılmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine sıkıca sarılmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine sıkıca sarılmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine çok sıkı sarılmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye sıkıca sarılmak akrabayla araya mesafe konulacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında sıkıca sarılmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında birine sıkı sarılmak kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir