AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sıkı sarılmak

Kahve falında birine sıkı sarılmak

Kahve falında birine sıkı sarılmak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, makamından olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, şansa, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, saygınlık göreceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine sıkı sarılmak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza sahip çıkmanız gerekiyor.

Kahve falında biriyle sıkı sıkı sarılmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğe sıkıca sarılmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine çok sıkı sarılmak sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, isyan edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok sıkı sarılmak sorunlarını teker teker aşacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına inanılır.

Kahve falında sıkı sarılmak büyük sorunlar yaşanacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında birine sıkı sarılmak fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine sıkıca sarılmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sıkıca sarılmak rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir