AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk bavul görmek

Kahve falında mavi renk bavul görmek

Kahve falında mavi renk bavul görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında mavi renk bavul gördüyseniz:

  • Çevrenizle yapacağınız parasal alışverişlerde biraz uyanık olmanız gerekiyor.

Kahve falında mavi renk bavul görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mavi bavul görmek eşine değerli hediyeler alacağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna inanılır.

Kahve falında bavula kıyafet koymak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, sorunlarının sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının bavulunu görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bavul hediye almak yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trende bavul unutmak çok zor günler geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir bavul para görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına alamet eder.

Kahve falında elinde bavul görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir