AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı ziline basmak

Kahve falında kapı ziline basmak

Kahve falında kapı ziline basmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, küslükleri bitireceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı ziline basmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle tartışma riskiniz var.

Kahve falında kapı zile basmak kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına işarettir.

Kahve falında kapı ziline basmak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ev ziline basmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı zilini çalmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı zili çaldığını görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine alamet eder.

Kahve falında kapı zili duymak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına inanılır.

Kahve falında kapı zili sesi duymak nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına yorulur.

Kahve falında kapı zili görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir