AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı yapmak

Kahve falında kapı yapmak

Kahve falında kapı yapmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sorunlarını aşacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, attığı her adımı düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı yapmak gördüyseniz:

  • Mevcut bilgileri veya iletilen haberleri detaylı şekilde incelemenizde fayda var.

Kahve falında kapı önüne çiş yapmak özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında kapıya çiş yapmak hedeflerin gerçekleşeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı önünde banyo yapmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında demir kapı yapmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kazancının da artacağına inanılır.

Kahve falında kapı eşiği yapmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeni kapı yapmak yaşam enerjisine kavuşacağına, yazgısının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı tamiri yapmak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önüne tuvaletini yapmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir