AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı tamiri yapmak

Kahve falında kapı tamiri yapmak

Kahve falında kapı tamiri yapmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kapı tamiri yapmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına odaklanmanız size zarar verebilir.

Kahve falında kapı tamiri yapmak çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı tamir ettirmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine inanılır.

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kapıyı tamir etmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı tamir etmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında ev tamiri yapmak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında araba tamiri yapmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tamir yapmak işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir