AnaSayfa / Genel / Kahve falında telin üstünden atlamak

Kahve falında telin üstünden atlamak

Kahve falında telin üstünden atlamak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında telin üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Kahve falında telin üstünden atlamak düzeninin bozulacağına, aileyle iş yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç telinin koptuğunu görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş telinin çıktığını görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında saçının bir telinin beyazladığını görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç telinin beyazladığını görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında kendi saç telini görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş telinin düştüğünü görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının saç telini görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir