AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kapısını kilitlemek

Kahve falında başkasının kapısını kilitlemek

Kahve falında başkasının kapısını kilitlemek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, gelirinin çoğalacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kapısını kilitlemek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler ufak sorunlara neden olabilir.

Kahve falında evin kapısını kilitlemek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında kapı pencere kilitlemek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına inanılır.

Kahve falında cam kapı kilitlemek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, kazanç kapılarının kapanacağına yorulur.

Kahve falında kapıyı kapatıp kilitlemek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında demir kapı kilitlemek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında oda kapısını kilitlemek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı kilitlemek ve açmak kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlediğini görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir