AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kapılarını kilitlemek

Kahve falında evin kapılarını kilitlemek

Kahve falında evin kapılarını kilitlemek her hayalini de gerçekleştireceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında evin kapılarını kilitlemek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermek size zarar verebilir.

Kahve falında evinin kapısını kilitlemek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin kapılarını kilitlemek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında evin kapısını kilitlemek mülkiyetinin de artacağına, elindeki imkanların artacağına delalet eder.

Kahve falında kapıyı içerden kilitlemek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlediğini görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıyı kapatıp kilitlemek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkon kapısı kilitlemek çaresiz durumlarda kalacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının kapısını kilitlemek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir