AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan kapısını kilitlemek

Kahve falında dükkan kapısını kilitlemek

Kahve falında dükkan kapısını kilitlemek hayatının adeta cennete döneceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hedeflere ulaşılacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalet eder.

Kahve falında dükkan kapısını kilitlemek gördüyseniz:

  • Size, kendinizi iyi hissettirmeyecek şeyler yaptırmak için baskı kuran kişiler olabilir.

Kahve falında dükkan kapısını kilitlemek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına işarettir.

Kahve falında dükkanı kilitlemek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında açık kapıyı kilitlemek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet kapısı kilitlemek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında odanın kapısını kilitlemek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında oda kapısını kilitlemek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı kilitlemek ve açmak yeni çalışmalara girişileceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kilitlemek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir