AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üzerine kapı kilitlemek

Kahve falında birinin üzerine kapı kilitlemek

Kahve falında birinin üzerine kapı kilitlemek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında birinin üzerine kapı kilitlemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek ya da çıkan fırsatların dikkatle değerlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında korkudan kapı kilitlemek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet kapısı kilitlemek faturalarını ödeyemez olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kilitlemek büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında balkon kapısı kilitlemek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını kilitlemek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Kahve falında kapıyı içerden kilitlemek bir koyduğu işten üç alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet eder.

Kahve falında balkon kapısını kilitlemek ziraat ve harmandan fayda görmeye, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine alamet eder.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlediğini görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir