Kahve falında temiz paspas görmek

Kahve falında temiz paspas görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine işaret eder.

Kahve falında temiz paspas gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi konularda tartışmalardan kaçmakta fayda var.

Kahve falında temiz paspas görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında paspas almak şansının bir ömür yaver gideceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına yorulur.

Kahve falında araba paspası görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örgü paspas görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, kar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında paspas çekmek onların kıymetini bileceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak paspas görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına alamet eder.

Kahve falında paspas satın almak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına inanılır.

Kahve falında banyo paspası görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, her geçen gün başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir