AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önünde köpek görmek

Kahve falında kapı önünde köpek görmek

Kahve falında kapı önünde köpek görmek borçların artacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kapı önünde köpek gördüyseniz:

  • Olayların olumsuz taraflarında çok olumlu taraflarını görmeye başlamanız veya yapılamayacaklar yerine yapılabilirlere odaklanmanız mevcut durumunuzda, aşk hayatınızda ya da belli tekliflerde ilerleme kaydetmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında kapı önünde köpek görmek güzel fırsatların elde edileceğine, masa başı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde köpek görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kapının önüne su dökmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı önünde çok ayakkabı görmek işinden geri kalacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önünü yıkamak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çıkmaza gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde oturmak işlerin yakın zamanda bozulacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalet eder.

Kahve falında kapının önünde çöp görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapısının önünü yıkamak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir