AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek

Kahve falında kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek

Kahve falında kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına inanılır.

Kahve falında kapı önünde bir sürü ayakkabı gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir işi, projeyi, planı ya da herhangi birşeyi bir üst seviyeye taşımak için gerekli herşeye sahipsiniz.

Kahve falında kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Kahve falında kapının önünde bir sürü ayakkabı görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında evin önünde bir sürü ayakkabı görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı önünde ayakkabı görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı önünde çok ayakkabı görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işarettir.

Kahve falında kapının önünde ayakkabılar görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına alamet eder.

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapının önüne ayakkabı koymak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir