AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önünde eşya görmek

Kahve falında kapı önünde eşya görmek

Kahve falında kapı önünde eşya görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sebep olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine yorulur.

Kahve falında kapı önünde eşya gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size söylediklerini yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında kapının önünde eşya görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kapı önünde eşya görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde çöp görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde bebek görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önüne su dökmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının önüne pislemek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında kapı önünde çok ayakkabı görmek zor zamanların geride kalacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kapının önünde terlik görmek kısmetinin artacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir