AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev kapısı kilitlemek

Kahve falında ev kapısı kilitlemek

Kahve falında ev kapısı kilitlemek Allah’ın kendisinden yana olacağına, bunun için sabırsızlanacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulur.

Kahve falında ev kapısı kilitlemek gördüyseniz:

  • Bir birlik hakkında yanlış güç kullanıyorsunuz.

Kahve falında ev kapısını kilitlemek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet eder.

Kahve falında ev kapısı kilitlemek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne kapı kilitlemek iyi geçiminin devam edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında açık kapıyı kilitlemek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında dükkan kapısını kilitlemek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına yorulur.

Kahve falında kapı kilitlediğini görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıyı kilitlemek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin kapısını kilitlemek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir