AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe kapısı kilitlemek

Kahve falında bahçe kapısı kilitlemek

Kahve falında bahçe kapısı kilitlemek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elindekileri de kaptıracağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçe kapısı kilitlemek gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında bahçe kapısı kilitlemek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açık kapıyı kilitlemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlemek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında evin kapılarını kilitlemek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet kapısı kilitlemek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına alamet eder.

Kahve falında dükkan kapısını kilitlemek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalettir.

Kahve falında kapı kilitlemek yaşadığı olayların kötü gideceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı pencere kilitlemek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir