AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı sökmek

Kahve falında kapıyı sökmek

Kahve falında kapıyı sökmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kapıyı sökmek gördüyseniz:

  • Mevcut çelişkili durumların çözümü için yepyeni yaklaşımlar gerekiyor.

Kahve falında kapıyı yerinden sökmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını sökmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı kilidi sökmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı sökmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıyı sökmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında mezar taşı sökmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağını sökmek uğursuzlukların kol gezeceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına inanılır.

Kahve falında alt diş sökmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir