AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kapısını sökmek

Kahve falında evin kapısını sökmek

Kahve falında evin kapısını sökmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, her zaman çok mutlu olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin kapısını sökmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizle ilgili kararlar almanız gerekebilir.

Kahve falında evin kapısını sökmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı sökmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı kilidi sökmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında kapıyı yerinden sökmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı sökmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin çatısını sökmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında evin kapısının kapanmadığını görmek ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin kapısı açık görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir