AnaSayfa / Genel / Kahve falında delikten bakmak

Kahve falında delikten bakmak

Kahve falında delikten bakmak çok büyük kazançlar sağlayacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında delikten bakmak gördüyseniz:

  • Biraz düşünme fırsatı bulabilirseniz ilişkilerinizde yolunda gitmeyen noktayı bulup işleri yoluna koyabilirsiniz.

Kahve falında anahtar deliğinden bakmak faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, özel muamele göreceğine delalet eder.

Kahve falında kapı deliğinden bakmak mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında delikten bakmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalet eder.

Kahve falında delik bidon görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalbini delik görmek hastalıkların biteceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına rivayet eder.

Kahve falında delik kova görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağı delik çorap görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda delik görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir