AnaSayfa / Genel / Kahve falında delikli altın görmek

Kahve falında delikli altın görmek

Kahve falında delikli altın görmek zenginliğinin artacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işarettir.

Kahve falında delikli altın gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında delikli altın görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında delik altın görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının altını delik görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağının delik olduğunu görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına inanılır.

Kahve falında fare deliği görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, az çalışarak çok gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında delik dağ görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında dar bir delikten geçmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin ortasında delik görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir