AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir delik görmek

Kahve falında bir delik görmek

Kahve falında bir delik görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında bir delik gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

Kahve falında iğne deliğinden ip geçirmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasında delik görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalet deliğini görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın deliğe girdiğini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında delik poşet görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir deliğe sıkışmak gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işarettir.

Kahve falında göbek deliği temizlemek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında delik çatı görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir