AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kapının açıldığını görmek

Kahve falında bir kapının açıldığını görmek

Kahve falında bir kapının açıldığını görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kendi işinin sahibi olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, aşkının da kalıcı olacağına alamet eder.

Kahve falında bir kapının açıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kontrol etmeye veya durdurmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kapının açılmasını görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine yorulur.

Kahve falında kilitli kapının açıldığını görmek özgüveninin yerine geleceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı açıp gitmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı açıp içeri girmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde kapı açıldığını görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evinin kapısının açıldığını görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı açılmasını görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gök kapısının açıldığını görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir