AnaSayfa / Genel / Kahve falında açılan kapılar görmek

Kahve falında açılan kapılar görmek

Kahve falında açılan kapılar görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, sevgisinin artacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açılan kapılar gördüyseniz:

  • Bir haberin ardından ilginç bir buluşma gelebilir.

Kahve falında kapı açıldığını görmek imkânların günden güne azalacağına, planlı ve programlı davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açılan demir kapı görmek kısmet alacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açılmayan kapı görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında kapıyı açıp kaçmak evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, kalben çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında evin kapısının açıldığını görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına rivayet eder.

Kahve falında açılmış kapı görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı kapının açıldığını görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına delalet eder.

Kahve falında gök kapısının açıldığını görmek kalkınacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir