AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapandığını görmek

Kahve falında kapandığını görmek

Kahve falında kapandığını görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına alamet eder.

Kahve falında kapandığını gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı girişimleriniz olabilir.

Kahve falında açık bir insanın kapandığını görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında birini kapanmış görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kapanmış görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşın kapandığını görmek çeşitleneceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin kapısının kapanmadığını görmek elinin darlığa düşeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı kapanması görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin kapandığını görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında açık birinin kapandığını görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir