AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık bir insanın kapandığını görmek

Kahve falında açık bir insanın kapandığını görmek

Kahve falında açık bir insanın kapandığını görmek her geçen gün sorunların artacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık bir insanın kapandığını gördüyseniz:

  • Rekabeti sevdiğiniz herkes tarafından iyi biliniyor.

Kahve falında açık bir insanın kapandığını görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında açık bir kadının kapandığını görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık birinin kapandığını görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında açık olan birinin kapandığını görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında açık birini kapanmış görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına inanılır.

Kahve falında başı açık birinin kapandığını görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapanıp tekrar açılmak belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işarettir.

Kahve falında secdeye kapanıp ağlamak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir